Alla inlägg under januari 2011

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 5 januari 2011 11:00

Efter att vi varit hemma en sväng så körde vi mot norra Skåne där det fanns en valp som vi skulle titta på. Och som vanligt när man ska titta på en valp, den följde med oss. Så en liten hund har nu hamnat hos oss. Det är en blandras, Papillon och lite Shih Tzu och hon är 10 veckor. Namnförslag har vi men inget bestämt ännu, det får bli tjejen tills vidare.

Körde vidare mot Åhus och fyllde på gasol (www.ahusgas.se) absolut lägsta pris där, värt ett besök. Vidare ner på Österlen och där är det mera snö än hemmavid. Riktigt stora vallar var upplogade. Körde till Bo Ohlsson i Tomelilla och inhandlade div tillbehör som en hund behöver. Vi bestämde att vi stannar på lämplig plats och övernattar så vi körde till Ystad och parkerade vid sidan om färjeläget. Det kom snö på natten någon cm så det var inga stora mängder. B var ute med valpen och gick det var första gången med koppel så det var lite krångel i början men den vande sig fort. På tisdagen bestämde vi oss för att besöka bekanta i Sjöbo, vilket vi gjorde.

Nu var det så att barnen hörde av sig och ville träffa valpen. Så vi vände hemåt och var hemma vid 17-tiden på eftermiddagen med en skitig bil. Nu parkerar vi upp bilen till nästa väntande resa.

På kvällen kom Gisela, Johan flickorna så det var full fart på valpen på kvällen. Johan fotade så många bra bilder. För vi har inte lyckats fånga valpen så många gånger på bild. Här är bilderna http://jgpm.bloggplatsen.se/ Rubriken: Bildbomb på ny liten medlem.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 2 januari 2011 18:11

Nu har vi kommit hem efter Nyårsfirandet. Vi körde upp till Jönköping på torsdagen. Vi skulle till Kaxholmen som ligger utan för Huskvarna. Vi var ca 25 husbilar på träffen. Arrangemanget var välordnat med mycket bra förtäring alla dagarna. Nyårsafton fick vi exotiskplanka och glass vid tolvslaget skålade vi in det nya året och så kom natta maten fram. Ett stort tack till de som styrde för allt har varit bra. Men vädret! Natten till nyårsdag blåste det, ja det stormade. Så man blev vaggad till sömn det blåste grenar och så kottar över taket på bilen så jag var tvungen att kontrollera utför bilen om det var risk att träd skulle komma farande över oss. Jag konstaterade att det var ingen fara, när man hör grenarna fara över taket så skramlar det ordentligt. Allt har fungerat bra i kylan vi har använt enbart gasol för uppvärmning, inte har vi behövt frysa. Vi har även haft sol men något utesittarväder har det inte varit så vi umgicks i lokalen och i bilarna. Vi körde hem söndag förmiddag till Ödåkra.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Statistik


Skapa flashcards